BILDER FRÅN RICHARD TELLSTRÖMS FÖRELÄSNING

09.03.2017 22:31

I hård konkurrens föreläste Richard Tellström om matens historia i programsalen på Kulturmagasinet i lördags. Begynnande sportlov, skidtävlingar på TV och lokala skidarrangemang samt det fantastiska fina och soliga vädret, lockade till uteaktiviteter.

 

Det blev en givande föreläsning med en mycket aktiv publik, för ovanlighetens skull jämnt fördelad, mellan kvinnor och män! Och som ställde många frågor! MAT berör ALLA!

Richard Tellströms blandning av historisk, kulturell och faktabaserad måltidskunskap var givande och trevlig, med många och stimulerande bilder. Han är en kunnig föreläsare som också lockade fram skratt, bl.a. när han påvisade hur maten styr oss i våra relationer. Han aktiverade publiken genom att ställa frågor, som vi fick "prata ihop oss kring". T.ex. Hur stor % av vår inkomst köper vi mat för: 12, 17, 20 eller mer? Ja, hur är det hos dig?

Efter föreläsningen signerade och sålde Richard Tellström sin bok "Hunger & Törst". Om någon vill köpa boken i efterhand (200 kr) hör av er till mig, så förmedlar jag till RT.
//Eveline

 

RICHARD TELLSTRÖMS FÖRELÄSNING LÖRDAG 4 mars 2017

Inga kommentarer hittades.

Ny kommentar